Contact - Ericka
Tel: 070-3541677
Adres: Hoge Prins Willemstraat 226

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

HavenFysio is bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt bus 22 of tram 1 nemen. U kunt het beste uitstappen bij halte Keizerstraat. U steekt dan het pleintje over tegenover de Albert Heijn en neemt het trappetje omhoog links van Pizza City. HavenFysio bevindt zich in het laatste gebouw aan uw linker hand.

Met de auto/fiets

Vanaf de Scheveningseweg: U rijdt over de Scheveningseweg richting Scheveningen en gaat bij de kruising Scheveningseweg/Duinstraat rechtsaf richting de Badhuisstraat. U slaat hierna direct linksaf om de Hoge Prins Willemstraat in te rijden. Havenfysio ligt aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter Havenfysio door de eerste garagepoort aan uw rechterhand in te rijden.

Vanaf de Jurriaan Kokstraat: U rijdt over de Jurriaan Kokstraat richting de Scheveningseweg tot de kruising Duinstraat/Scheveningseweg. U slaat hier linksaf richting de Badhuisstraat. Hierna slaat u direct weer linksaf om de Prins Willemstraat in te rijden. Havenfysio ligt aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter Havenfysio door de eerste garagepoort aan uw rechterhand in te rijden.

Contact formulier

Dag:Ochtend:Middag:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Adres

HavenFysio
Hoge Prins Willemstraat 226
2584 HX Den Haag
T: 06-14684476
info@havenfysio.nl
Neem contact op:
Openingstijden

Maandag 7.30 tot 19.30 Dinsdag 7.30 tot 18.00 Woensdag 7.30 tot 19.30 Donderdag 7.30 tot 18.00 Vrijdag 7.30 tot 17.00

In overleg zijn afspraken buiten de reguliere openingstijden mogelijk.

Meer weten, neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie over Havenfysio en/of onze partners neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar u binnen 24 uur antwoord te geven.